Τετάρτη, 3 Δεκεμβρίου 2014

ΑΚΥΡΩΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ
20ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Αγαπητοί γονείς,
Σας ενημερώνουμε ότι η φωτογράφιση των μαθητών του Σχολείου ακυρώθηκε αναγκαστικά διότι, μετά από έκφραση δυσαρέσκειας εκ μέρους γονέα του σχολείου μας (η οποία δυστυχώς πραγματοποιήθηκε ανώνυμα) για την πραγματοποίηση της φωτογράφισης, ο αρμόδιος σύμβουλος ζήτησε να μην πραγματοποιηθεί.
Νομίζουμε ότι από την μέχρι τώρα πορεία του, το ΔΣ του Συλλόγου, με την υποστήριξή σας,  έχει δείξει την ευαισθησία του απέναντι στους μαθητές και τους γονείς του σχολείου μας με διάφορους τρόπους, κάτι που δεν δικαιολογεί τέτοιες συμπεριφορές.  Τα μέλη του ΔΣ είναι σχεδόν πάντα παρόντα στον χώρο του σχολείου μετά την πρωινή προσευχή, τα τηλέφωνά μας έχουν κοινοποιηθεί και οποιοδήποτε πρόβλημα ή παράπονο υπάρχει, είμαστε ανοικτοί να το συζητάμε. Οι πρακτικές καταγγελιών δεν προσφέρουν τίποτα σε ένα σύλλογο που εντελώς εθελοντικά προσπαθεί για το καλό του σχολείου των παιδιών μας.
Θα θέλαμε επίσης να υπενθυμίσουμε ότι η φωτογράφιση ήταν κάτι που ζητούσαν εδώ και χρόνια πολλοί γονείς των μαθητών του σχολείου προκειμένου να έχουν κάποιο αναμνηστικό από τη σχολική τους ζωή και επίσης ότι φυσικά ήταν προαιρετική.


Εκ του Συλλόγου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου